Omdat we voorlopig helaas geen evenementen meer op de club mogen organiseren, en we wel een aardige drankvoorraad hebben staan willen we het 1 en ander gaan verkopen aan onze leden.
We hebben wat gezellige pakketten samengesteld en door het afnemen van zo’n pakket steun je de club en voorkomen we dat er goederen over datum gaan raken.
De prijzen zijn lager dan de barprijzen, wel iets hoger dan de inkoopprijzen, dit zodat Disnierats er nog wel ietsje aan overhoudt en de voorraad niet verloren gaat.

Het afnemen gaat als volgt:

Je geeft een reactie vóór vrijdag 24 april per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met welk pakket je wilt afnemen. Geef daarin een A-keus en mogelijk een B-keus of zelfs C-keus.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, op is op!
Je ontvangt van de penningmeester een betaalverzoek via whatsapp of mail, net wat er aan gegevens bekend is.
Wanneer je deze hebt betaald kan je de goederen buiten bij Disnierats ophalen op nadergenoemde datum en tijdstip.
De genoemde pakketbedragen zijn EXCL €3,90 statiegeld voor de bierkrat (deze gelieve zelf inleveren in de winkel)
Wanneer de losse flesjes van de frisdrank t.z.t. weer ingeleverd worden op de club zou dat fijn zijn, hier zit namelijk ook statiegeld op. (dit statiegeld brengen we niet in rekening)
Mocht je iets anders in je hoofd hebben wat je af wilt nemen laat het even weten. Afname van de gemaakte pakketten heeft de voorkeur maar misschien kunnen we wat regelen. Het doel is tenslotte om van de voorraad af te komen die deze periode over datum gaat.

Omdat de club dit jaar wel een extra steuntje kan gebruiken zijn er ook nog pakketjes met de beroemde sokken incl. sleutelhanger te koop voor €10,- per pakketje. Bestellen gaat op dezelfde manier.

Buiten deze pakketten zijn er nog 1 krat Hertog Jan-bier en 4 kratten Palm-bier die voor de hoogste bieder zullen zijn.
Bieden vanaf €15,- per krat excl. Statiegeld. De hoogste bieder zal een eervolle vermelding in de boeken krijgen!
Bieden gaat ook per reactie op deze mail, betalen en afhalen hetzelfde als de pakketten.

pakketten

sokken

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 december 2019 en speel de voorjaarscompetitie 2020 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30