Sponsorbijdragen dienen om aanvullende activiteiten en promotie van de vereniging mogelijk te maken en tevens doelstellingen als werving jeugd en parasport te kunnen realiseren. De relatie met sponsors wordt actief onderhouden en de sponsors worden op de hoogte gehouden van specifieke activiteiten. De omvang hiervan is afhankelijk van de sponsorbijdrage.

Sponsor gezochtAlgemeen aanbod sponsors Alle sponsors krijgen een vermelding op de website met doorlink naar de site van de betreffende sponsor. Daarnaast is er een doorkliklink naar de sponsorpagina opgenomen in de nieuwsbrief en zullen sponsors minimaal een maal per jaar een uitnodiging ontvangen voor kosteloze deelname aan een evenement.

  • Hoofdsponsor: Sponsoring 1e herenteam
  • Hoofdsponsor: Sponsoring 1e damesteam

 

Hoofdsponsors ontvangen een bord met afmeting van 2,4 X 1.2 meter, naam op het shirt van het 1e team, vermelding als hoofdsponsor op website en nieuwsbrief. In overleg zijn wij bereidt om een personeels- of relatie-evenement te organiseren met bijvoorbeeld een tafeltennis demonstratie, een tafeltennisclinic en een training. Aanvullend kunnen wij een maaltijd verzorgen voor alle deelnemers. Deze maaltijd en de drankjes gedurende het evenement zijn echter voor eigen rekening. Hiervoor zullen wij een nette aanbieding maken.


Topsponsor: Sponsoring specifieke doelgroep (parasport, ouderen, jeugd etc.). Ontvangen een bord met afmeting van 1,2 X 0,6 meter, vermelding als Topsponsor op website.


Co-sponsor: In principe een bordsponsor waarbij het sponsorbord direct naast de hoofd- of topsponsor wordt gehangen vanwege de meerwaarde aan exposure t.o.v. de bordsponsors. Ontvangen een bord met afmeting van 1,2 X 0,6 meter. Vermelding als Topsponsor op website.


Bordsponsor: Ontvangen een bord met afmeting van 1,2 X 0,6 meter. Op willekeurige plaats in de speelzaal door bestuur te bepalen. Vermelding als Bordsponsor op website.

Wilt u nader geinformeerd worden over de mogelijkheden van sponsoring, aarzel dan niet contact op te nemen met onze voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30