De contributie bedraagt (bedragen per jaar):

 

Contributie

vereniging 

NTTB

Bondsbijdrage

NTTB

Competitie toeslag

Totaal

Exclusief Competitie

Totaal

Inclusief Competitie

Senioren

  € 100,00 € 20,00 € 54,00 €120,00 €174,00

Jeugd

  € 75,00 € 20,00
€ 35,00 € 95,00 €130,00


Zonder lidmaatschap kunt u elke ochtend of avond 'vrij-spelen' voor €3,50 per keer, deze kosten kunt u per direct te voldoen aan de bar.

Uitleg en opbouw van de kosten:

  • Contributie vereniging is het bedrag wat in de clubkas gaat om alle kosten en investeringen voor onze vereniging te faciliteren
  • NTTB Bondsbijdrage is het bedrag dat ten goede komt aan de Nederlandse Tafeltennis Bond waar onze vereniging bij is aangesloten (verplichte afdracht)
  • NTTB Competitie toeslag is het bedrag dat betaald dient te worden om deel te nemen aan de NTTB competitie (voorjaars- en najaarscompetitie)

De hoogte van de bondsbijdrage en competitietoeslag zijn vastgesteld door de NTTB

Bent u lid geworden dan ontvangt u een mail met een factuur op het opgegeven mailadres welke u kunt voldoen aan TTV Disnierats bankrekeningnummer: NL22 INGB 0003870312

Tevens willen wij u erop attend maken dat we ook betalingen via de "Sport- en Cultuurkaart" van de gemeente Hoorn accepteren. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Hoorn en de verder afstemming regelen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Disnierats.

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar. De opzegging gaat in per 1 januari van het nieuwe verenigingsjaar. Dit kan schriftelijk t.a.v. de ledenadministratie of via de de link Lidmaatschap.


Aan de genoemde bedragen kunnen geen rechten ontleend worden.