Clubshirt

Al enige tijd zijn we bezig om het bestaande Adidas Clubshirt van Disnierats te vervangen. De belangrijkste rede is dat dit shirt niet langer verkrijgbaar was en we inmiddels door de bestaande voorraad heen geraakt zijn. Vanaf heden hebben wij een nieuw clubshirt.

Wanneer heb ik een clubshirt nodig?

U heeft een clubshirt nodig indien u, voor Disnierats, uitkomt in de competitie van de NTTB. Heeft u al een shirt dan verplicht de vereniging u (vooralsnog) niet om, direct, over te stappen naar het nieuwe shirt. Echter zou het bestuur het wel prettig vinden dat u binnenkort de overstap maakt naar het nieuwe shirt zodat wij een uniforme "presentatie" hebben in onze wedstrijden.

Waar kan ik het shirt bestellen?

Het shirt kan besteld worden via Duijn Teamsport dit kan alleen online via https://disnierats.clubwereld.nl/. Wel is het mogelijk om in de winkel soortelijke shirts te passen om de exate maat te bepalen. Via de website geeft u aan of een heren of dames model wilt en de gewenste maat.

Duijn Teamsport

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

 Duijn

https://disnierats.clubwereld.nl/

Bestelmomenten en levering

Er zijn, door de vereniging met Duijn Teamsport, twee bestelmomenten overeengekomen zodanig dat de bestellingen verzameld worden en de shirts geleverd kunnen worden voor de eertsvolgende competitieperiode.

  • Bestelling voor 1 december van het lopende jaar is levering voor 15 januari van het volgende jaar
  • Bestelling voor 7 juli in het lopende jaar is levering voor 1 september in hetzelfde jaar

Bestellingen later overeengekomen dan de uiterste besteldatum kan leiden to levering NA de eerstvolgende competitieperiode!!

Kosten en betaling

De aanschaf van het shirt is een transactie tussen het verenigingslid en Duijn Teamsport. Shirts dienen door het lid betaald te worden bij levering aan Duijn Teamsport volgens het overeengekomen bedrag.

Overige kleding

Naast het clubshirt hebben we nog een beperkte oplage van de volgende artikelen.

De prijzen zijn:

 Short  € 27,50
 Rok  € 30,00
 Trainingsjack  € 52,50
 Trainingsbroek  € 45,00

Mocht u hier nog interesse in hebben dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige materialen:

Op andere materialen zijn we een ledenkorting van 20 procent overeengekomen met Sport Europe. U kunt uw aankopen direct via de website van Sport Europe bestellen en met behulp van de kortingscode "20%STEFAN" wordt de korting direct berekend. Eventuele verenigingsbestellingen en bestellingen die onder onder het "vergoedingssysteem landelijke teams" vallen dienen direct via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te lopen en  kunnen niet langer gedeclareerd worden.

U kunt uw bestelling, na betaling, ophalen bij in de kantine van TTV Disnierats. Betaling vindt plaats op basis van de factuur die verzonden wordt naar het opgegeven mailadres. De factuur bevat alle betalingskenmerken voor een goede afhandeling. U ontvangt tevens bericht wanneer uw shirt klaar ligt.

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 juli 2022 en speel de najaarscompetitie 2022 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31