Op maandag- en woensdagavond wordt er training gegeven door onderstaande personen. Het doel is om altijd met minimaal twee personen aanwezig te zijn. Daardoor kan het voorkomen dat onderstaande trainers worden bijgestaan door andere vrijwilligers uit de vereniging. Voor onderstaande trainers is een recente Verklaring Omtrent Gedrag  (VOG) afgegeven door het Ministerie van veiligheid en justitie.

Belangrijkste doel tijdens de training is dat iedereen vooral plezier heeft, daarom gebruiken we een balans van spelletjes en tafeltennistraining maar beide bedoeld om beter te worden in tafeltennis. We onderschrijven dat iedereen verschillend is en andere behoeften en talent heeft. Hierdoor zijn er soms zaken die we in groepen kunnen oplossen of juist per tweetal of individu.

Het is dus belangrijk dat we allemaal netjes en met respect met elkaar omgaan en leren van elkaars verschillen. Laat het ons daarom weten als u denkt dat dingen anders moeten of kunnen. Of als u juist tevreden bent  ....... want ook deze geluiden zijn fijn om te horen en zal bijdragen aan ons enthousiasme.

Maandag Training

Woensdag Training
BoB Jansen Edwin van Eijk Marco Gerritse  Nicole van der Ark

Bob

Jansen

Edwin

van Eijk

Marco

Gerritse

Nicole

van der Ark

 

Tafeltennis Masterz

Trainen is leuk maar misschien wil jij je toch eens gaan meten met andere spelers. Het is dan handig om de regels van het spel te kennen. Hiervoor hebben we een spelregelboekje beschikbaar en kan je via de site downloaden. Wil je oefenen of je de regels beheerst kijk dan op onderstaande site en oefen zo vaak je wil en overleg met je trainer hoe je hier het je spelregeldiploma kunt halen.

Tafeltennismasterzhttps://www.tafeltennismasterz.nl/

Afmelden

 

 ******************* Formulier is tijdelijk niet beschikbaar in verband met veelvuldig SPAM Misbruik, Sorry voor het ongemak *****************

 

 

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30