De jeugd is de toekomst voor onze vereniging


Het aantal jeugdleden is voor het eerst in lange tijd weer toegenomen Twee keer per week staan er nu jeugdige tafeltennis enthousiastelingen te ballen. Maar we krijgen er niet genoeg van dus heb jij zin om een keertje mee te trainen dan ben je altijd welkom. Naast dat je gewoon binnen kunt lopen hebben we ook nog andere initiatieven om onze sport en de vereniging verder te promoten.

Kennismaking

Onze enthousiaste vrijwilligers zijn daarom bezig met de volgende activiteiten:

  • De Nationale Sportweek
  • De Jeugdsportpas
  • Activiteiten overeengekomen met gymdocenten

Doelstelling van deze activiteiten is de jeugd te laten kennismaken met de sport en deze uiteindelijk via aan lidmaatschap aan onze vereniging te verbinden.

Je plek binnen de vereniging

Mocht je na het uitvoeren van 1 van bovenstaande activiteiten de sport zo leuk vinden en overweeg je om lid te worden dan kun je onder begeleiding tafeltennisspelen op:

  • Maandag    18:30 - 19:30
  • Woensdag  18:30 - 19:30

Wil je langer blijven en zijn er nog tafels beschikbaar dan kan dit gewoon. We hebben een heleboel aardige mensen die je graag willen begeleiden om beter te leren tafeltennissen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is € 98 voor een heel jaar (€ 78 Contributie en € 20 Bondsbijdrage). Mocht je in de toekomst wedstrijden willen gaan spelen dan ben je verplicht om een extra contributietoeslag (€ 36) te betalen.

Behoud en doorstroming

Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft in de sport en zichzelf op een veilige manier kan ontwikkelen. Wij willen jouw graag als “nieuw” lid verwelkomen op 1 van de  activiteiten. Kan je echt niet wachten loop dan gewoon binnen in onze speelzaal aan de blauwe berg 29. Neem je vader of moeder mee…durf je niet alleen, kom dan gerust met een vriendje of vriendinnetje.

Vragen

Heb je nog vragen neem dan contact op met 1 van onze bestuursleden of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 juli 2022 en speel de najaarscompetitie 2022 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30