Tafeltennissen bij Disnierats? Reserveer een tafel via de PingPongbaas app.

Vanaf 19 mei mogen we weer binnen sporten, eindelijk! Een belangrijk punt waar we allemaal rekening mee moeten houden is de verplichting om een administratie bij te houden, in het geval van een coronabesmetting moet het namelijk duidelijk zijn wie er allemaal op onze vereniging is geweest en wanneer.

Wij maken daarom gebruik van het PingPongbaas reserveringssysteem waarmee je je aanwezigheid kunt aangeven, zodat we jullie op een verantwoorde manier kunnen ontvangen. Hiermee hebben we zowel de registratie als de reservering geregeld waardoor het ook niet te druk kan worden in de zaal.

Tafels en tijdsblokken

Wij hebben in het reserveringssysteem aangegeven hoeveel tafels er beschikbaar zijn en in welke tijdsblokken. Om te voldoen aan de afstandsregels tijdens het spelen hebben we binnen onze vereniging op dit moment in de zaal 9 tafels beschikbaar gemaakt. Tevens hanteren we tijdsblokken van 1,5 uur om iedereen de mogelijkheid te geven om te spelen. Met 2 spelers per tafel is het maximum aantal mensen per tijdsblok gesteld op 18.

Reserveren via de PingPongbaas app
Een tafel reserveren bij onze vereniging gaat via de PingPongbaas app. Deze app is gratis te downloaden vanuit de Google Playstore of  via de Apple App store. Voordat je een tafel kunt reserveren moet je inloggen met je eigen SportID (PingPongbaas account), of jezelf registreren om een SportID aan te maken als je deze nog niet hebt.  Dit is een vereiste om een reservering te kunnen plaatsen. Je kunt Disnierats hierin vinden via de kaart of door in het startscherm van de app op ‘Reserveer een tafel’ te klikken. 

Pingpongbaas

Zie de volgende website: https://pingpongbaas.club/. Hier vind je ook de link naar de iPhone en Android download locatie.

Stappenplan in het reserveren

Het reserveren is redelijk eenvoudig:

Stap 1 - Startscherm:

Na het registreren of inloggen kom je in het startscherm van de app terecht. Om een reservering te doen klik je onderin het scherm op ‘Reserveer een tafel’

Stap 2 – Selecteer vereniging:

Nu opent automatisch de PingPongbaas kaart. Vul bovenin de zoekbalk de naam van onze vereniging in en selecteer onze vereniging zodra die in beeld komt.

Stap 3 – Hier spelen:

Vervolgens zie je wat informatie over onze vereniging staan. Klik op ‘Hier spelen’ om je reservering in te gaan plannen.

Stap 4 – (Mede)Spelers selecteren:

Je ziet jezelf al reeds ingevuld. Dit is vooralsnog voldoende.

Alleen als je iemand wilt uitdagen, geef je ook op wie je medespelers zijn (met wie je een tafel wilt reserveren).

Stap 5 – Selecteer Datum en tijdslot:

Selecteer de datum waarop je een tafel wilt reserveren, het tijdslot of gewenste tijdstip

Stap 6 – Selecteer tafel:

Selecteer de tafel die je wilt reserveren uit de lijst met beschikbare tafels.

Indien er geen tafels meer beschikbar zijn, zijn alle plaatsen vergeven.

Stap 7 – Bevestig reservering:

Klik op ‘Reserveer tafel’ als je alle gegevens hebt ingevuld. Je krijgt nu een bevestigingsscherm te zien.

 

Reservering inzien of annuleren

Wil je de gemaakte reservering inzien of toch annuleren? Open dan de wedstrijdenpagina en klik op ‘Gepland’. Hier zie je jouw zojuist gemaakte reservering staan en eventuele eerder gemaakte reserveringen. Selecteer de reservering om meer informatie in te zien.

Om de reservering te annuleren, selecteer de reservering en klik vervolgens op ‘Reservering annuleren’ knop onderin het scherm en bevestig met ‘Verwijderen’.

Reservering bevestigen

De bevestiging van je aanwezigheid op de locatie zal worden gedaan door de locatie beheerder via het daarvoor beschikbare dashboard. Meld je dus aan bij deze persoon voor aanvang van je tijdslot.

Doelgroep

We hanteren de PingPongBaas app op maandag en woensdag avond. Donderdag avond is tot nader order nog niet beschikbaar om te reserveren.

De ochtend reserveringen voor de recreanten gaan via Jan Nierkens. 

Registreren via de website van PingPongBaas

Het is ook mogelijk om een tafel te reserveren via een webpagina, waardoor het dus niet vereist is om de app te downloaden. 

Heb je nog vragen over het reserveren van een tafel bij onze vereniging? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 juli 2022 en speel de najaarscompetitie 2022 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31