Batje21Welkom op de website van tafeltennisvereniging Disnierats in Hoorn. Disnierats wil top- en recreatief tafeltennis combineren met oer Hollandse gezelligheid. Daar spant een ieder van ons zich voor in om dit mogelijk te maken. Via de site willen we informeren over het reilen en zeilen binnen onze vereniging, aangevuld met allerlei andere wetenswaardigheden. Het is dus het portaal voor leden en niet-leden voor informatie over onze vereniging, tafeltennis in het algemeen en voor het bestellen van tafeltennis materialen.

Mocht u door het bekijken van onze site interesse hebben in de tafeltennissport dan bent u altijd van harte welkom in ons clubhuis. Neem uw zaalschoenen mee en u kunt altijd een aantal keren een balletje meeslaan om te kijken of de sport u aanspreekt. De leden zijn meer dan willig om u te begeleiden en verder over onze vereniging te informeren.

Officiële berichtgeving Coronavirus (update 25/2/22)

25/2/22 - Naar aanleiding van de berichtgeving van 15 februari is gebleken dat er, voor de binnensport, geen beperkende maatregelen meer zijn. Wel blijven de adviezen van kracht (zie deze link naar de rijksoverheid). Het Coronaprotocol komt hiermee te vervallen. 

Het bestuur TTV Disnierats

Afdelingskampioenschappen 2020 Senioren

Categorie
Tafeltennis
Datum
zondag 19 januari 2020 10:00 - 18:00
Locatie
Van Loenenlaan 1
1945 TB Beverwijk, Nederland

Bijgaand zend ik U de convocatie en de flyer voor de afdelingskampioenschappen 2020 te Beverwijk. Deze zullen plaatsvinden op 18 en 19 januari 2020 in de sporthal De Walvis te Beverwijk.

Omdat de wijze waarop e.e.a. wordt georganiseerd, verzoek ik U binnen uw vereniging de promotie voor dit toernooi aan te passen. Ook de afdeling zal op diverse wijzen de communicatie/promotie stroomlijnen. Voor de detailinformatie zie onderstaand. De website van het toernooi is in de lucht en de inschrijving is geopend. HTTP://www.toernooi.nl, selecteer tafeltennisicoon en zoek op: ‘AK 2020’. Deadline inzendingen: 23 december a.s.

De inschrijving voor de afdelingskampioenschappen 2020 voor onze afdeling staat voor de deur. Omdat we met een aantal tradities gaan breken is het van belang bijgaande goed te lezen…we starten met de grootste wijzigingen:

Inschrijven verloopt voortaan INDIVIDUEEL en via TOERNOOI.NL
(ZOWEL VOOR SENIOREN ALS JEUGD)

Het inschrijfgeld dient voortaan direct via iDEAL op de website TOERNOOI.NL te worden voldaan
(OOK VOOR JEUGD- OUDERS/VERZORGERS!!)

Zowel bij de senioren als ook jeugd wordt ingedeeld volgens de NTTB ELO- RATINGLIJST


Waarom individueel inschrijven?
In het verleden kon je bij je vereniging inschrijven via formulieren die vaak in het verenigingsgebouw werden opgehangen. Daar zaten een aantal voor- en nadelen aan. Voordeel is dat de vereniging precies weet wie van de vereniging heeft ingeschreven. Als nadelen zijn o.a. te noemen: sommige verenigingen zijn slechts 1 of 2x per week open, verenigingsfunctionarissen hangen de formulieren soms niet eens op, de formulieren werden vaak te laat ingeleverd.

Inschrijven via de website: https://www.toernooi.nl heeft als voordeel dat je individueel inschrijft wanneer het je schikt. Je ziet direct van alle verenigingen wie er allemaal meedoen (dat moedigt -meestal- aan). Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de inschrijving en de betaling. Een ander groot voordeel is dat het toernooi hierna vanuit de ingezonden data volledig automatisch kan worden opgebouwd. Een groot voordeel voor de toernooileiders.

 
 

Alle datums

  • zondag 19 januari 2020 10:00 - 18:00

Powered by iCagenda

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 december 2021 en speel de voorjaarscompetitie 2022 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31