ALV 2021 uitgesteld

De Algemene Leden Vergadering is wederom uitgesteld na consultatie van de leden en zal zo snel mogelijk plaatsvinden wanneer dit fysiek mogelijk is.

Mondkapjesplicht bij Disnierats

Helaas geldt nog steeds de Mondkapjesplicht. Dit geldt ook voor Disnierats. Concreet houdt dit in dat iedereen van 13 jaar of ouder die ons pand betreedt ook verplicht is om een mondkapje te dragen. Dit is dus geen advies meer maar daadwerkelijk een verplichting.

Wanneer je daadwerkelijk aan het sporten bent, geldt de mondkapjesplicht niet. Je hoeft dus tijdens het tafeltennissen geen mondkapje op. Je kunt het mondkapje dus bij de tafel afdoen en wanneer je klaar bent met tafeltennissen dien je het mondkapje bij de tafel weer op te doen.

Daarnaast is duidelijk geworden dat dit niet alleen een verantwoordelijkheid is voor de leden zelf maar ook voor de vereniging. Net zoals dit is gesteld bij de winkels. Het verzoek is daarom ook aan een ieder, hoe vervelend ook, om zich aan de mondkapjesplicht te houden. Bij het constateren van het niet houden aan de mondkapjesplicht, kan de gemeente besluiten om de vereniging te sluiten. Dit willen we absoluut voorkomen. 

Mocht je een mondkapje vergeten zijn, is Nicole weer zo vriendelijk geweest om wegwerpmondkapjes te halen. Deze zijn dan te koop voor €0,50 per stuk bij de locatieverantwoordelijke die op dat moment aanwezig is.

De vrouw van Rob Schram, Anja, heeft haar eigen hobbykraam. Zij maakt ontzettend leuke mondkapjes met een opdruk naar keuze. Deze zijn bij haar te bestellen voor € 6,- waarbij Anja € 2,- aan de club doneert.

Bestellen kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon/app: 0611110100

mondkapje

Gevonden voorwerpen

De kast met gevonden voorwerpen jongt weer aardig aan. Het verzoek om nog eens goed te kijken of er wat van je bij ligt, eind van de maand zullen de spullen een ander (goed) doel krijgen.

Er worden op de kast ook lege inktcartridges en batterijen neergelegd. Gelieve dit zelf af te voeren, de kast is geen afvalverzamelstation.

Afbeeldingsresultaat voor gevonden voorwerpen

 

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 december 2019 en speel de voorjaarscompetitie 2020 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30