Mondkapjesplicht bij Disnierats

Helaas is maandagavond laat het bericht op de website van het NOC-NSF geplaatst waarbij duidelijk is geworden dat sportaccommodaties ook onder de publiek toegankelijke ruimtes valt en dus ook vanaf vandaag onder de mondkapjesplicht valt. Concreet houdt dit in dat iedereen van 13 jaar of ouder die ons pand betreedt ook verplicht is om een mondkapje te dragen. Dit is dus geen advies meer maar daadwerkelijk een verplichting.

Wanneer je daadwerkelijk aan het sporten bent, geldt de mondkapjesplicht niet. Je hoeft dus tijdens het tafeltennissen geen mondkapje op. Je kunt het mondkapje dus bij de tafel afdoen en wanneer je klaar bent met tafeltennissen dien je het mondkapje bij de tafel weer op te doen.

Daarnaast is duidelijk geworden dat dit niet alleen een verantwoordelijkheid is voor de leden zelf maar ook voor de vereniging. Net zoals dit is gesteld bij de winkels. Het verzoek is daarom ook aan een ieder, hoe vervelend ook, om zich aan de mondkapjesplicht te houden. Bij het constateren van het niet houden aan de mondkapjesplicht, kan de gemeente besluiten om de vereniging te sluiten. Dit willen we absoluut voorkomen. De mondkapjesplicht zal minimaal 3 maanden van kracht zijn.

Mocht je een mondkapje vergeten zijn, is Nicole weer zo vriendelijk geweest om wegwerpmondkapjes te halen. Deze zijn dan te koop voor €0,50 per stuk bij de locatieverantwoordelijke die op dat moment aanwezig is.

De vrouw van Rob Schram, Anja, heeft haar eigen hobbykraam. Zij maakt ontzettend leuke mondkapjes met een opdruk naar keuze. Deze zijn bij haar te bestellen voor € 6,- waarbij Anja € 2,- aan de club doneert.

Bestellen kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon/app: 0611110100

mondkapje

Verkoop voorraad

Omdat we voorlopig helaas geen evenementen meer op de club mogen organiseren, en we wel een aardige drankvoorraad hebben staan willen we het 1 en ander gaan verkopen aan onze leden.
We hebben wat gezellige pakketten samengesteld en door het afnemen van zo’n pakket steun je de club en voorkomen we dat er goederen over datum gaan raken.
De prijzen zijn lager dan de barprijzen, wel iets hoger dan de inkoopprijzen, dit zodat Disnierats er nog wel ietsje aan overhoudt en de voorraad niet verloren gaat.

Het afnemen gaat als volgt:

Je geeft een reactie vóór vrijdag 24 april per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met welk pakket je wilt afnemen. Geef daarin een A-keus en mogelijk een B-keus of zelfs C-keus.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, op is op!
Je ontvangt van de penningmeester een betaalverzoek via whatsapp of mail, net wat er aan gegevens bekend is.
Wanneer je deze hebt betaald kan je de goederen buiten bij Disnierats ophalen op nadergenoemde datum en tijdstip.
De genoemde pakketbedragen zijn EXCL €3,90 statiegeld voor de bierkrat (deze gelieve zelf inleveren in de winkel)
Wanneer de losse flesjes van de frisdrank t.z.t. weer ingeleverd worden op de club zou dat fijn zijn, hier zit namelijk ook statiegeld op. (dit statiegeld brengen we niet in rekening)
Mocht je iets anders in je hoofd hebben wat je af wilt nemen laat het even weten. Afname van de gemaakte pakketten heeft de voorkeur maar misschien kunnen we wat regelen. Het doel is tenslotte om van de voorraad af te komen die deze periode over datum gaat.

Omdat de club dit jaar wel een extra steuntje kan gebruiken zijn er ook nog pakketjes met de beroemde sokken incl. sleutelhanger te koop voor €10,- per pakketje. Bestellen gaat op dezelfde manier.

Buiten deze pakketten zijn er nog 1 krat Hertog Jan-bier en 4 kratten Palm-bier die voor de hoogste bieder zullen zijn.
Bieden vanaf €15,- per krat excl. Statiegeld. De hoogste bieder zal een eervolle vermelding in de boeken krijgen!
Bieden gaat ook per reactie op deze mail, betalen en afhalen hetzelfde als de pakketten.

pakketten

sokken

Gevonden voorwerpen

De kast met gevonden voorwerpen jongt weer aardig aan. Het verzoek om nog eens goed te kijken of er wat van je bij ligt, eind van de maand zullen de spullen een ander (goed) doel krijgen.

Er worden op de kast ook lege inktcartridges en batterijen neergelegd. Gelieve dit zelf af te voeren, de kast is geen afvalverzamelstation.

Afbeeldingsresultaat voor gevonden voorwerpen

 

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 december 2019 en speel de voorjaarscompetitie 2020 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30