Geen publiek zaterdag 26 november 2021

Ook hier blijft Corona ons achtervolgen. Zoals in de mail naar de leden al is aangekondigd zullen we zaterdag de 27ste niet open zijn voor publiek tijdens de thuiswedstrijden van onze landelijke teams. Dat was geen eenvoudige beslissing aangezien de dames voor het kampioenschap zullen strijden in de eerste divisie. Hieronder de betreffende mail met daarin de uitleg van de keuze.

“We hebben diverse overleggen gehad en na lang wikken en wegen zijn we tot de conclusie gekomen dat we de kantine niet kunnen openstellen. Dit omdat we geen overvolle kantine willen hebben en als we het aantal bezoekers willen beperken zullen we mensen moeten uitsluiten.

We hebben ook het NOC*NSF en de NTTB geraadpleegd en deze raden ons ten zeerste af om mensen in de kantine toe te laten behoudens de mensen die feitelijk een taak hebben.

We gaan nog verkennen of we een livestream kunnen opzetten om de wedstrijden van Dames 1 toch te kunnen volgen. Mocht je hier kennis en ervaring mee hebben neem dan graag contact op met het bestuur.

Jammer dat het zo moet lopen, we hadden het graag anders gezien.”

teleurgesteld

 

ALV 31 augustus 2021

Het lijkt er dan eindelijk op dat we de Algemen Ledenvergadering kunnen houden op 31 augustus 2021 om 20:00 uur. 

Gevonden voorwerpen

De kast met gevonden voorwerpen jongt weer aardig aan. Het verzoek om nog eens goed te kijken of er wat van je bij ligt, eind van de maand zullen de spullen een ander (goed) doel krijgen.

Er worden op de kast ook lege inktcartridges en batterijen neergelegd. Gelieve dit zelf af te voeren, de kast is geen afvalverzamelstation.

Afbeeldingsresultaat voor gevonden voorwerpen

 

Wijziging persoonsgegevens

Het wil nog wel eens voorkomen dat de ledenadministratie niet over de juiste persoonsgegevens van de leden beschikt. Ben je verhuisd, heb je een ander e-mailadres of telefoonnummer, laat dit dan graag even weten zodat een ieder lid nog steeds onze informatie ontvangt. Dit kan via het wijzigingsformulier op onze website http://www.disnierats.nl/informatie/lidmaatschap of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afbeeldingsresultaat voor verhuisd?

Het nieuwe clubshirt

Dames Shirt

Bestel voor 1 december 2021 en speel de voorjaarscompetitie 2022 in het nieuwe shirt. Bestellen kan via https://disnierats.clubwereld.nl. U kunt passen in de winkel

Duijn

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

Aktiviteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31